Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί από νωρίς το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στο Θησείο για να αποχαιρετήσει τον μεγάλο Έλληνα ηθοποιό και άνθρωπο, Θανάση Βέγγο, με την νεκρώσιμο ακολουθία να ολοκληρώνεται, μέσα σε κλίμα συγκίνησης. Επώνυμοι και ανώνυμοι άνθρωποι κατέκλυσαν τη γύρω περιοχή, στην οποία βρίσκεται ο ιερός ναός, τον οποίο αγαπούσε ιδιαίτερα ο μεγάλος ηθοποιός. Στην ακολουθία χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, έπειτα από αίτημα του ιδίου.

Παρά την έκκληση της οικογένειας του Θανάση Βέγγου να μη δοθούν χρήματα για στεφάνια, αλλά να ενισχυθεί με το ποσό αυτό το "Χαμόγελο του Παιδιού", υπάρχουν στεφάνια από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου και τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, μεταξύ άλλων.

Όπως έγινε γνωστό, λίγο νωρίτερα, η οικογένεια του δημοφιλούς ηθοποιού γνωστοποίησε την πρόθεσή της να μην δημοσιοποιηθεί η ώρα και ο τόπος που θα ταφεί ο πατέρας και σύζυγος Θανάσης, καθώς οι διακριτικοί τόνοι και το χαμηλό προφίλ του ηθοποιού, σε όλη την διάρκεια της πολυετούς καριέρας του, τον συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία.


Σχετικά θέματα: "Αυλαία" για τον Θανάση Βέγγο