Την παραίτησή του από διοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, ανακοίνωσε επίσημα σήμερα το μεσημέρι ο κ. Μάνος Φραγκιαδουλάκης. Σύμφωνα με τον ίδιο, εκπληρώθηκε ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός του από όταν ανέλαβε τη Διοίκηση της ΥΠΕ Κρήτης και συνεπώς ολοκλήρωσε το έργο του.

Μάλιστα ο κ. Φραγκιαδουλάκης διέψευσε σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από επικεφαλής 7ης ΥΠΕ εξαιτίας των κακών προσωπικών σχέσεων που φέρεται να έχει με διοικητές νοσοκομείων και δη του Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Μπορεί να υπήρξαν κάποιες διαφορετικές απόψεις με τους διοικητές, ήταν όμως κάτι παροδικό, κάτι το οποίο ξεπεράστηκε, δεν ήταν αυτοί οι λόγοι που με οδήγησαν στην παραίτηση, είπε ο κ. Φραγκιαδουλάκης.

Επίσης, διέψευσε τα σενάρια που ήθελαν την αποπομπή του, ούτως ή άλλως, τον Ιούνιο, λόγω των επικείμενων συγχωνεύσεων. "Οι συγχωνεύσεις θα γίνουν τον Ιούνιο, είχα μπροστά μου ενάμισυ μήνα, δεν είναι αυτός ο λόγος", πρόσθεσε.

Πάντως, άφησε αιχμές, καθώς όπως είπε, "το μισό χρόνο η διοίκηση τον σπαταλούσε, τρέχοντας και προσπαθώντας να ξεμπλοκάρει υποθέσεις της ΥΠΕ".