Άνοιξη έχουμε και το καλοκαιράκι είναι λιγότερο από ένα μήνα μακριά… Θες λοιπόν ένα αξεσουάρ που θα απογειώσει το λουκ σου. Μην ψάχνεις μάταια ανάμεσα σε τσιμπιδάκια και κοκαλάκια, αφού η κορδέλα-μπαντάνα είναι εδώ για να σε μεταμορφώσει σε style icon στο λεπτό. Κατά μήκος του μετώπου: η πολύ στενή κορδέλα που φοριέται κατά μήκος του μετώπου είναι το πιο hot τρεντ της σεζόν. Προσοχή! Μια πολύ λεπτή γραμμή χωρίζει το chic από τις απόκριες. Εξάλλου οι απανταχού διάσημες και fashionistas έχουν ήδη υιοθετήσει το λουκ.

Πώς θα το πετύχεις: αν έχεις μακριά μαλλιά και χωρίστρα στη μέση είναι πολύ εύκολο να στερεώσεις τη λεπτή κορδέλα κατά μήκος του μετώπου σου. Οι αφέλειες ναι μεν συνδυάζονται και αυτές με την κορδέλα αλλά είναι προτιμότερο να τολμήσεις το λουκ με πιο μακριά τα μπροστινά μαλλιά για ένα έθνικ και boho στιλ!

Διπλή κορδέλα, διπλή χαρά: η διπλή κορδέλα ειδικά στη μαύρη της εκδοχή είναι από τα πιο δημοφιλή τρεντ της σεζόν. Ταίριαξε τέλεια την διπλή κορδέλα με κότσο και μεταμορφώσου στο απόλυτο hairstyle icon! Όγκο ψηλά και διπλή κορδέλα είναι ότι πρέπει για να κάνεις όλα τα κεφάλια να γυρίσουν προς το μέρος σου και να ακολουθήσουν επιφωνήματα θαυμασμού!

Σαν χίπισσα: αν θέλεις να κάνεις λιγάκι πιο χίπικο το λουκ σου δεν έχεις παρά να τολμήσεις να εντυπωσιάσεις με τη δύναμη της κορδέλας-μπαντάνας, που είναι πιο φαρδιά και φοριέται στο επάνω μέρος του κεφαλιού.

Πώς θα τολμήσεις σωστά το λουκ: Τύλιξε μια λεπτή κορδέλα γύρω από την κορυφή του κεφαλιού σου και πρόσεξε να μην μαζεύονται τα μαλλάκια σου γύρω από τα αυτιά σου. Αν έχεις αφέλειες φρόντισε να φορέσεις την κορδέλα πάνω από τις αφέλειες, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι σούπερ.

Η "χοντρή" κορδέλα: η χοντρή κορδέλα όχι μόνο σου χαρίζει απαράμιλλο στιλ αλλά και κρατάει τα μαλλάκια σου στη θέση τους. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που μπορεί να σε βοηθήσει να μεταμορφωθείς σε μαθητιούσα σχολείου αλλά και σε style icon.Πηγή: Womenonly.gr