Προσαγωγές υπόπτων έγιναν χθες το απόγευμα στην Ασφάλεια Αττικής, οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν σχέση με την αιματηρή συμπλοκή στου Ρέντη περίπου πριν από δύο μήνες, που κόστισε τη ζωή σε δύο αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος έχουν προσαχθεί στην Ασφάλεια Αττικής τουλάχιστον τέσσερα άτομα ως ενεχόμενα στο περιστατικό, μετά από επιχείρηση των αρχών σε Ανάβυσσο, Άνω Λιόσια, Ασπρόπυργο και Ελευσίνα.

Την ίδια στιγμή, «πηγές» κάνουν λόγο για δύο ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση και δύο Αλβανούς ενώ σε σπίτι βρέθηκε και οπλισμός.

Η Αστυνομία, μέχρι στιγμής δεν έχει προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις καθώς όπως χαρακτηριστικά λένε θέλουν να «δέσουν» την υπόθεση και να καταφέρουν να τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί τα τέσσερα άτομα. Ωστόσο μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Υπενθυμίζεται ότι την 1η Μαρτίου 2011, τέσσερις κακοποιοί ύστερα από ληστεία σε περίπτερο, πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών της ομάδας «ΔΙΑΣ», που τους καταδίωκαν, σκοτώνοντας τον Γιώργο Σκυλογιάννη, 22, και τον Γιάννη Ευαγγελινέλη, 23 χρόνων, και τραυματίζοντας άλλους δύο συναδέλφους τους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχουν προσαχθεί 7 με 8 άτομα ακόμη που φέρεται να συμμετείχαν σε σπείρα κλοπής αυτοκινήτων, οι οποίοι βοηθούσαν τους δράστες της συμπλοκής του Ρέντη.

πηγή: NewsroomΔΟΛ/Protothema