Σταδιακή βελτίωση του καιρού και βόρειοι άνεμοι έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο, προβλέπονται για σήμερα, Παρασκευή. Αναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και μικρή πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων και βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 05 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος: γενικά αίθριος και μονο στη δυτική Πελοπόννησο τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών βροχών. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και βελτίωση από το μεσημέρι. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 21 βαθμούς κελσίου.

 Κυκλάδες, Κρήτη: τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως στη βόρεια Κρήτη. Βελτίωση στις Κυκλάδες από το μεσημέρι. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και μικρή πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα βόρεια. Βελτίωση από το μεσημέρι. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Αττική: νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοανατολικά του νομού και γρήγορη βελτίωση. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη: λίγες νεφώσεις. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και από το μεσημέρι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 20 βαθμούς κελσίου.