Το trend που ξεκίνησε από τα ντεφιλέ διάσημων οίκων (όπως  Mulberry, John Rocha και Lacoste) με πρωταγωνιστή τα wavy κόκκινα μαλλιά δεν άργησε να φτάσει και στην showbiz. Πρωτοπόρος στην τάση η Rihanna, η οποία αφού δοκίμασε διάφορα hair colors επέστρεψε τελικά στο φλογερό κόκκινο, με την Drew Barrymore να ακολουθεί, αφού προηγουμένως έκανε αίσθηση-και τάση- τα ombre hair. Από τις πιο εντυπωσιακές αλλαγές ήταν αυτή της Blake Lively, η οποία τόλμησε να γίνει φλογερή κοκκινομάλλα για τις ανάγκες της νέας της ταινίας ενώ σχεδόν ταυτόχρονα είδαμε και την  Scarlett Johansson να αλλάζει τα μαλλιά της σε έναν ζεστό κόκκινο τόνο. Στα δικά μας, τώρα εδώ και λίγο καιρό είδαμε την Σίσσυ Χρηστίδου κοκκινομάλλα αλλά και τη Τάμτα - και οι δύο πήραν άριστα δέκα!

Τονίζουμε ότι το συγκεκριμένο look ταιριάζει γάντι σε πρόσωπα με ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Εάν πάλι έχεις σταρένια επιδερμίδα  μπορείς να πειραματιστείς με πιο ανοιχτές αποχρώσεις του κόκκινου ανοίγοντας ελαφρά τα φρύδια σου για  ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

 Stylista says: Να σημειώσουμε πως για αρκετές σταρ η στροφή προς το κόκκινο συνδυάστηκε και με wavy - τύπου mermaid - χτένισμα, κάτι που είναι μεν ενδιαφέρον αλλά ελπίζουμε να μην γίνει η εύκολη λύση για ένα δύσκολο hair color.
πηγή: stylista.gr