Στην Πανπατραϊκή κινητοποίηση της Κυριακής για το παραλιακό μέτωπο θα συμμετάσχει η συντονιστική επιτροπή του Νομού Αχαΐας του κινήματος «Δεν πληρώνω».

Όπως αναφέρουν τα μέλη του κινήματος στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν:

«Η πολιτική της κυβέρνησης για χάρισμα της Δημόσιας περιουσίας και των κοινωνικών μας αγαθών στην ιδιωτική εκμετάλλευση μας βρίσκει απέναντι. Όπως λοιπόν έχουμε αναδείξει το ζήτημα των εθνικών δρόμων, έτσι με τη συμμετοχή μας θέλουμε να αναδειχτεί το ζήτημα του ξεπουλήματος των λιμανιών, των αεροδρομίων και οποιουδήποτε άλλου δημοσίου περιουσιακού στοιχείου στους ιδιώτες. Θεωρούμε χρέος όλων των Πατρινών πολιτών να παρευρεθούν στη συγκεκριμένη κινητοποίηση.

Ενώνουμε τη φωνή και την δύναμή μας με την πρωτοβουλία ενεργών πολιτών για την διεκδίκηση του λιμανιού.
Μέχρι σήμερα τίποτα δεν έχει γίνει για τη παράδοση στο δήμο του Παραλιακού μετώπου και υπάρχει μια αδικαιολόγητη καθυστέρηση που αποδεικνύει περίτρανα πως μόνο κάτω από τη δικιά μας πίεση μπορούμε να υπερασπιστούμε τη πόλη μας.

Συμπολίτες ο μόνος δρόμος είναι διεκδικήσουμε και να πούμε φτάνει πια στον εμπαιγμό. Το δρόμο τον δείχνει η μεγάλη νίκη των κατοίκων της Κερατέας ,τα κινήματα που αναδεικνύουν τις μεγάλες κλεψιές στο Εθνικό μας δίκτυο και αναγκάζουν τη κυβέρνηση να μιλάει για μειώσεις στα διόδια .Δε φτάνει αυτό πρέπει να συνεχίσουμε».
TAGS