Στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται, για σήμερα, Κυριακή, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από τις μεσημβρινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος ο καιρός με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας. Αναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη: στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις βράδυνες ώρες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία θα είναι έντονα. Στη δυτική Μακεδονία αρχικά αίθριος και από τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ιόνιου, ήπειρος, δυτική στέρεα, δυτική Πελοπόννησος: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 24 βαθμούς κελσιου.

Θεσσαλία, ανατολική στέρεα, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: αρχικά αίθριος και από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στη Θεσσαλία κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά στα νότια δυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Από το βράδυ στα ανατολικά θα γίνουν ανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 24 βαθμούς κελσιου.

Κυκλάδες, Κρήτη: αίθριος. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 23 βαθμούς κελσιου.

Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια, στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 12 έως 22 βαθμούς κελσιου.

Αττική: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 24 βαθμούς κελσιου.

Θεσσαλονίκη: αρχικά αίθριος αλλά από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις βράδυνες ώρες θα ενταθούν. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ βόρειοι τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 20 βαθμούς κελσιου.