Μόλις πριν από λίγες ημέρες είχαν τοποθετηθεί κάγκελα σε όλες τις πόρτες του Γυμνασίου της Κρεμαστής στην Ρόδο, για να αποφευχθεί η εισβολή διαρρηκτών. Ούτε αυτά, όμως, κατάφεραν να σταματήσουν τους εισβολείς που βρήκαν τρόπο να «τρυπώσουν» στο σχολείο!

Φαίνεται πως από τους δράστες έλειπε… ένας υπολογιστής και αυτόν μπήκαν να πάρουν από την αίθουσα Πληροφορικής του Γυμνασίου! Παρά το γεγονός ότι μέσα υπήρχαν τουλάχιστον δέκα μονάδες, εκείνοι πήραν μόνο μια και έσπευσαν να εξαφανιστούν! Για να μπουν στην αίθουσα, κατάφεραν να κόψουν τα σιδερένια κάγκελα και στην συνέχεια έσπασαν το τζάμι.

Προηγουμένως, οι δράστες είχαν παραβιάσει και τα σιδερένια κιγκλιδώματα που υπήρχαν στην πόρτα της αυλής του σχολικού συγκροτήματος για να μπουν μέσα. Ερεύνησαν με την ησυχία τους όλους τους χώρους, ώσπου να εντοπίσουν τον στόχο τους, αλλά δεν βρήκαν κάτι αξίας για να κλέψουν κι έτσι αρκέστηκαν σε μερικούς… χυμούς και αναψυκτικά τα οποία ήπιαν!

Ο διευθυντής του Γυμνασίου κατήγγειλε την διάρρηξη στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας ερεύνησαν τον χώρο και πήραν δακτυλικά αποτυπώματα τα οποία ίσως τους βοηθήσουν να εντοπίσουν τους δράστες.

Πηγή:prothema