Δυναμικό παρόν έδωσαν χιλιάδες παιδιά στη σημερινή εκδήλωση για τη "Γιορτή της Μητέρας" που πραγματοποίησε, με μεγάλη επιτυχία, ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων.

    Μικροί και μεγάλοι συνέρρευσαν από το πρωί στον Εθνικό Κήπο (πλατεία Αστέρι) για να τιμήσουν τη γιορτή της Μητέρας παίζοντας επιδαπέδια παιχνίδια, ζωγραφίζοντας και δημιουργώντας στα ανοιχτά εργαστήρια μουσικοκινητικής, εικαστικών, πηλού και θεατρικών παιχνιδιών.

    Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης αναφερόμενος στη σημαντική αυτή μέρα, τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω τόσα παιδιά, νέες και νέους της Αθήνας, να γεμίζουν δημόσιους χώρους της πόλης μας και να γιορτάζουν. Γιορτάζουμε και τιμούμε τη μητέρα - σήμερα και κάθε μέρα."

    Η Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης Παναγιώτα Ψαράκη αφού ευχαρίστησε τους γονείς και τα παιδιά για την παρουσία τους, είπε: "Συγχαρητήρια σε όλους για τη συμμετοχή σας στην Ημέρα της Μητέρας. Είναι μία σπουδαία γιορτή, γιατί η Μητέρα είναι μια ζεστή αγκαλιά, είναι πηγή της ζωής, είναι η βάση της οικογένειας. Εύχομαι και στο μέλλον να συναντηθούμε σε τέτοιες σημαντικές εκδηλώσεις".

    Ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης Γεώργιος Παπανδρέου δήλωσε:: "Τιμάμε σήμερα την Μητέρα, την πιο γλυκιά, ουσιαστική και αγαπημένη ύπαρξη στη ζωή μας! Τον πολύτιμο - προσωπικό μας ''θησαυρό''! Ο Δήμος μας και ο ΟΝΑ αναγνωρίζοντας την αξία της Μητέρας, οργάνωσαν τη σημερινή γιορτή για να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερη χαρά σε όλες εσάς τις μητέρες και στα ''μικρά αγγελούδια'' σας. Ευχαριστούμε θερμά που ήρθατε!"