Η Monica Bellucci έχει αποδείξει πολλές φορές πως δεν είναι από τους ανθρώπους που κρύβουν πράγματα.

Συνήθως απαντά σε ό,τι τη ρωτήσουν αρκεί να μην την προσβάλουν και να μην πρόκειται για πολύ προσωπικές πληροφορίες. Η δίαιτά της όμως, δεν ήταν κάτι που ήθελε να κρατήσει κρυφό και έτσι σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε « με το νι και με το σίγμα» για τον τρόπο που κατάφερε να χάσει -και πάλι- τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης της. 

Η λαμπερή ηθοποιός μπορεί πριν από λίγο καιρό να έκλεισε τα 46 και να έφερε στον κόσμο το δεύτερο μωρό της, όμως δεν έχει χάσει το εκπληκτικό της σώμα που θα ζήλευαν πολλές 20άρες!
«Είμαι άνθρωπος που αγαπάει την οικογένεια.

Έχουμε παράδοση στην Ιταλία. Προέρχομαι από μία μεγάλη και πολύ δεμένη οικογένεια και μου αρέσει να έχω γύρω μου ανθρώπους που αγαπώ», δήλωσε, εξηγώντας πως έτσι διατηρεί μια σταθερά καλή ψυχολογία. «Όταν έπρεπε να χάσω τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης, όλοι τους ήταν δίπλα μου και με στήριξαν», εξηγεί. «Άλλωστε αν έχω να κάνω κάποιο ρόλο που πρέπει να χάσω κιλά, κάνω ό,τι μπορώ για να το πετύχω. Τρώω ψάρια, λαχανικά, και έτσι τα χάνω αμέσως.

Το ίδιο έκανα και τώρα. Δεν έχω καμία σχέση με το γυμναστήριο. Μου είναι αδύνατο να πηγαίνω τακτικά και έτσι το έχω πάρει απόφαση. Για να χάσω τα περιττά κιλά, προσέχω απλά τη διατροφή μου. Μερικές φορές τα πράγματα είναι τόσο απλά! Έχω βέβαια και μερικά τρικ! Μερικούς συμμάχους! Για παράδειγμα τα μαύρα φορέματα είναι ο καλύτερος σύμμαχός μου! Βάζω ένα μαύρο φόρεμα και είναι σαν να έχω χάσει αυτόματα 5 κιλά», είπε χαριτολογώντας!