Όσο οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν τόσο η διάθεσή μας χαλαρώνει… και μαζί της, οτιδήποτε πλαισιώνει το look μας! Επιτέλους φέτος είναι στη μόδα το απόλυτο ατημέλητο boho look που όμως αντί να μας λύσει, θα μας «πλέξει» τα χέρια… Το χτένισμα με τις δύο χαλαρές πλεξίδες θα είναι ότι πιο hot αυτό το καλοκαίρι. Άρχισε δοκιμές από τώρα.

Πώς να το πετύχεις…
1. Λούσε τα μαλλιά σου και στέγνωσέ τα μέχρι να φτάσουν στο σημείο να είναι νωπά.

2. Χώρισε τα μαλλιά σου σε τούφες (από 3-6 ανάλογα με τον όγκο τους) και τύλιξε την καθεμία γύρω από ένα ειδικό σίδερο για μπούκλες μεσαίου μεγέθους. Σκοπός είναι να αποκτήσουν τα μαλλιά ένα ελαφρύ σπάσιμο που να μην δείχνει στιλιζαρισμένο.

3. Αφού ολοκληρώσεις, με μια χοντρή βούρτσα χτένισε τα μαλλιά σου, γύρισε ανάποδα, πέρασε ανάμεσα τα δάχτυλά σου. Εν ολίγοις, κάνε οτιδήποτε ώστε να δείχνουν σχεδόν φριζαρισμένα.

4. Κάνε μια χωρίστρα στη μέση και χώρισε τα μαλλιά σου σε δύο μέρη (δεξιά και αριστερά της χωρίστρας).

5. Ξεκίνησε να πλέκεις δύο πλεξίδες ξεκινώντας περίπου από το ύψος του αυτιού. Πιάσε το τελείωμα τους με αόρατα λαστιχάκια.

Κοιτάξου στον καθρέφτη και κάνε τις απαραίτητες διορθώσεις. Ίσως χρειαστεί να ψεκάσεις λίγη λακ για να κάνεις το χτένισμα πιο σταθερό. Συνδύασέ το με ρούχα που έχουν boho αναφορές και είσαι έτοιμη!
 

Πηγή: newsbomb.gr