Τοπικές βροχές στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και την Κρήτη και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά προβλέπονται για σήμερα, Τρίτη. Στα ανατολικά πτώση της θερμοκρασίας και βόρειοι άνεμοι που τοπικά θα φτάσουν τα 7 μποφόρ. Αναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη: στη δυτική Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στα δυτικά η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο και το μεσημέρι - απόγευμα πιθανώς στα ηπειρωτικά. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βορείους με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 10 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά και νοτια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: στις Κυκλάδες, παροδικές νεφώσεις και διαστήματα ηλιοφάνειας. Στην Κρήτη, νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Αττική: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Πιθανότητα παροδικών βροχών μέχρι το μεσημέρι στα ανατολικά και βόρεια. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη: νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 19 βαθμούς κελσίου.