Με δύο συλλαλητήρια, το ένα στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς, στις 10 το πρωί, από το Εργατικό Κέντρο και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ και το άλλο στην πλατεία 1866, την ίδια ώρα, από το ΠΑΜΕ οι εργαζόμενοι των Χανίων συμμετέχουν στις αυριανές απεργιακές κινητοποιήσεις.

    "Οι εργαζόμενοι δεν αντέχουν άλλο. Δεν μπορούν να σηκώσουν άλλα άδικα βάρη", δήλωσε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου το μεσημέρι ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Δημήτρης Κορναράκης και κάλεσε τους εργαζομένους στην αυριανή συγκέντρωση.

    "Απαιτούμε να σταματήσει αυτή η μονόπλευρη κοινωνικά άδικη και αναποτελεσματική πολιτική, που στο όνομα της κρίσης εξαντλεί την αποφασιστικότητά της μόνο στα εργασιακά μας δικαιώματα", τόνισε από την πλευρά ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Παραρτήματος της ΑΔΕΔΥ Δημήτρης Κωντσαντουλάκης.

    Στην κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου και της ΑΔΕΔΥ, συμμετέχουν και οι συνταξιούχοι.

    Το μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ Φώτης Ρηγανάκος απηύθυνε προς τους εργαζομένους αγωνιστικό κάλεσμα για τις 10 το πρωί στην πλατεία 1866 και υποστήριξε πως ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ έχουν θέσεις και πλαίσιο δράσης που είναι ''άσφαιρα πυρά''.