«Φλέβα» χρυσού χτύπησαν οι άγνωστοι διαρρήκτες που τρύπωσαν σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο κέντρο της Καβάλας και έφυγαν με πλούσια λεία. Οι δράστες χρειάστηκε να κάνουν ριφιφί από… μέσα προς τα έξω, για να καταφέρουν να βγάλουν το χρηματοκιβώτιο του πρακτορείου! Οι κακοποιοί παραβίασαν αρχικά την κεντρική είσοδο μιας διπλανής πολυκατοικίας και πέρασαν από τον φωταγωγό στον ακάλυπτο χώρο που επικοινωνεί με το πρακτορείο. Έβγαλαν αθόρυβα τα προστατευτικά κάγκελα από το παράθυρο της τουαλέτας και μπήκαν στο εσωτερικό του πρακτορείου. Φαίνεται, μάλιστα, πως γνώριζαν καλά τα κατατόπια, γιατί πήγαν κατευθείαν στο χρηματοκιβώτιο του καταστήματος.

Όμως, το παράθυρο της τουαλέτας ήταν μικρό και το μεταλλικό κουτί δεν χωρούσε να περάσει. Έτσι, χωρίς κανείς να ακούσει τον θόρυβο που σίγουρα έκαναν, ξήλωσαν τα κουφώματα και τα προστατευτικά κάγκελα ενός μεγαλύτερου παραθύρου, από το οποίο το έβγαλαν στον ακάλυπτο και έγιναν… λαγοί!

Σύμφωνα με τον του ιδιοκτήτη του πρακτορείου, το χρηματοκιβώτιο περιείχε 3.000 ευρώ και λαχεία συνολικής αξίας 37.000 ευρώ!Πηγή: protothema.gr