Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι του Βύρωνα από ένα τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι. O 26χρονος που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα έπεσε μαζί με το ανηψάκι του, βρέφος 4 μηνών, στα χέρια του από μπαλκόνι διαμερίσματος. 

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το βρέφος βρέθηκε στο δάπεδο πολύ κοντά στο σώμα του 26χρονου και μάλιστα όπως έπεφταν την πορεία της πτώσης ανέκοψε δέντρο. Tο βρέφος είναι νεκρό και η κατάσταση του θείου είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 26χρονος πρώτα πέταξε στο μωρό από τον 4ο όροφο και στη συνέχεια πήδηξε και ο ίδιος στο κενό. 

Το... χρονικό

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Μεσολογγίου 8 στο Βύρωνα. Η μητέρα του φέρεται να έλειπε από το σπίτι και άφησε τον αδερφό της να προσέχει την κόρη της. Ωστόσο ουδείς ακόμα γνωρίζει για ποιο λόγο ο θείος αποφάσισε να πέσει από το μπαλκόνι και να πάρει μαζί του το παιδάκι.

Ο άνδρας, Έλληνας, μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και το κοριτσάκι ηλικίας μόλις 4 μηνών στο Νοσοκομείο Παίδων. Η Αστυνομία ρωτά πόρτα πόρτα τους γείτονες για τις συνθήκες της τραγωδίας.

Ανοιχτό είναι ακόμα το ενδέχομενο είτε της αυτοκτονίας και της εγκληματικής ενέργειας, ενώ το σενάριο του ατυχήματος αποδυναμώνεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.