Στηη δημοσιότητα έδωσε η Αντιτρομοκρατική τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 39χρονου συλληφθέντα γνωστού με το ψευδώνυμο «Ιάσονας» που κατηγορείται για τρομοκρατία και σχέσεις με τους Πυρήνες και τον Χριστόδουλο Ξηρό.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία σε ανακοίνωσή της:

«Δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 39χρονου ο οποίος συνελήφθη την 28-02-2015 στην Αθήνα, σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης του ειδικού ανακριτή- εφέτη Αθηνών για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, κατασκευή, προμήθεια και κατοχή από κοινού εκρηκτικών υλών και εκρηκτικών βομβών, παράνομη κατοχή πολεμικών τυφεκίων και πιστολιών, χειροβομβίδων, πυρομαχικών, εκρηκτικών μηχανισμών και λοιπών ειδών πολεμικού υλικού, διατρητικών και εκρηκτικών βλημάτων, με την επιβαρυντική περίσταση της κατασκευής, προμήθειας και κατοχής όπλων και εκρηκτικών υλών προς εξυπηρέτηση των σκοπών της τρομοκρατικής οργάνωσης».
 
Πρόκειται για τον Ροδόπουλο Χρήστο του Ηλία και της Βασιλικής, που γεννήθηκε την 10-09-1976 στην Αθήνα.
 
Επίσης η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του πλαστού Δελτίου Ταυτότητας, υπό στοιχεία: Τσιριγώτη Γεωργία του Βασιλείου και της Φωτεινής, γεννηθείσα 18-01-1990 στην Αθήνα Αττικής, δημότης Κηφισιάς Αττικής, με αριθμό δημοτολογίου 36204/5 και ύψος 1.65, στο οποίο υπάρχει φωτογραφία της συλληφθείσας Σπυροπούλου Αγγελικής. 

Το συγκεκριμένο πλαστό Δελτίο Ταυτότητας βρέθηκε και κατασχέθηκε, κατά τη διενέργεια έρευνας σε μονοκατοικία στο Αιάντειο Σαλαμίνας.