Άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου με κουκούλες εισέβαλαν το πρωί της Παρασκευής στη Νομική Αθηνών, στην οδό Σόλωνος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες φοιτητών, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο κτήριο, οι άγνωστοι κρατούν ρόπαλα και πυροσβεστήρες και καλούν όλους τους παριστάμενους να βγουν από τη Νομική.

Οι αναρχικοί έχουν κάνει κατάληψη στο κτήριο και μεταξύ των συνθημάτων που φωνάζουν είναι «Λευτεριά στον Ξηρό». Φοιτητές καταγγέλλουν επίθεση σε νεαρό σπουδαστή που φέρεται να τον χτύπησαν στο κεφάλι, ενώ ομάδα των καταληψιών έσπασε τζάμια σε όχημα τηλεοπτικού σταθμού.

Οι πρυτανικές αρχές δεν έχουν ζητήσει την παρέμβαση της αστυνομίας, ωστόσο ισχρή αστυνομική παρακολουθεί διακριτικά.

Οι καταληψίες υπολογίζονται στα 200 άτομα.

Σε κείμενό τους αναφέρουν: 

«Από τις 2 Μαρτίου, πολιτικοί κρατούμενοι και φυλακισμένοι αγωνιστές διεξάγουν έναν αγώνα με ανάχωμα το σώμα τους, πραγματοποιώντας απεργία πείνας η οποία κλιμακώνεται, με τη σταδιακή ένταξη περισσότερων κρατουμένων στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Εμείς, από τη μεριά μας, στηρίζουμε τον αγώνα των αιχμάλωτων συντρόφων και απαιτούμε: 
- Την κατάργηση των «αντιτρομοκρατικών» νόμων, άρθρα 187 και 187Α.  Την κατάργηση του ειδικού κατασταλτικού νόμου («κουκουλονόμος»). 

- Την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ (ειδικές συνθήκες κράτησης και απομόνωσης). 
- Την άμεση απελευθέρωση των συγγενών της αναρχικής επαναστατικής οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς. 
- Την απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού (μέλους της ε.ο. 17Ν) για λόγους υγείας, με αναπηρία 98%. 
- Την οριοθέτηση των ζητημάτων περί επεξεργασίας και χρήσης του γενετικού υλικού (DNA), με βάση το οποίο έχουν στηθεί σκευωρίες και καταδίκες αγωνιστών.