Το φόρεμα της φωτογραφίας θεωρείται ένα από τα πιο «must» του φετινού καλοκαιριού! Το πιο ιδανικό για ένα πρώτο ραντεβού για να τον εντυπωσιάσεις με την πρώτη ματιά είναι να φορέσεις το πιο όμορφο φόρεμα -πάντα φόρεμα στο πρώτο ραντεβού- και το πιο όμορφο χαμόγελο σου και θα αφήσεις τις καλύτερες εντυπώσεις.

Δεν χρειάζεται να φορέσεις κάτι extravaganza, ούτε κάτι πολύ προκλητικό για να ενθουσιάσεις και βεβαίως δεν πρέπει να φαίνεσαι ατημέλητη. Χρειάζεσαι κάτι που να αναδεικνύει την σιλουέτα σου, σε μία άκρως κλασική γραμμή και αν κολακεύει το πιο ποθητό κομμάτι μιας γυναίκας -το στήθος- χωρίς να μοιάζει πρόστυχο.

Και φυσικά αυτό που θέλεις είναι το υπέροχο φουστάνι με τα μπουκέτα λουλουδιών, όπως αυτό της φωτογραφίας. Το κλασικό cocktail dress των 50’s, με το τέλειο print στην πιο κλασάτη και ταυτόχρονα σέξι εκδοχή του. Και ναι, μπορείτε να το φορέσετε το ίδιο τέλεια με ένα ζευγάρι μπαρέτες, όπως και με ένα ζευγάρι με ψηλό τακούνι. Δεν χρειάζεστε περιττά αξεσουάρ μόνο το κόκκινο κραγιόν σας και ένα ζευγάρι μικρές πέρλες στα αυτιά.