Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 42χρονος ο οποίος έβαζε βενζίνη στο αυτοκίνητό του και έφυγε από τα πρατήρια χωρίς να πληρώσει.

Αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Βέροιας συνέλαβαν τον 42χρονο στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 42χρονος μετέβη σε πρατήριο καυσίμων στη Νάουσα και αφού εφοδίασε το όχημά του με βενζίνη τράπηκε σε φυγή, δίχως να καταβάλει το αντίτιμο. Εκδόθηκαν άμεσα ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων ο 42χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε και το παραπάνω αυτοκίνητο.

Από την έρευνα προέκυψε πως ο 42χρονος από τον Ιανουάριο του 2015, είχε προβεί σε πέντε ακόμη περιπτώσεις κλοπής βενζίνης από πρατήρια υγρών καυσίμων σε χωριά της Ημαθίας.

Επιπλέον, τον Δεκέμβριο του 2014 και τον Φεβρουάριο του 2015, ο 42χρονος μαζί με 55χρονη συνεργό του, προσποιούμενοι τους πελάτες, αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα από ένα περίπτερο και ένα super market στην Νάουσα. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.