Γενικά αίθριος προβλέπεται σήμερα, Κυριακή, ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Οι άνεμοι θα ενισχυθούν το απόγευμα και θα αγγίξουν στο Αιγαίο τα 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή:

Μακεδονία, Θράκη

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκραία από  4 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι ασθενείς και βαθμιαία στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η  θερμοκρασία από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 03 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι 4 με 5 και βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Πιθανότητα τοπικών βροχών το πρωί. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ και από το απόγευμα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Γενικά αίθριος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου.