Γενικά βελτιωμένος είναι σήμερα ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας και το Ιόνιο. Τοπικές βροχές αναμένονται στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τοπικές βροχές.

Αναλυτική πρόγνωση για σήμερα, Σάββατο:


 
Μακεδονία, Θράκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά. Τοπικές βροχές στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασια: έως 15 βαθμούς Κελσίου και στην Ηπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στην Εύβοια και τις Σποράδες όπου μέχρι το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ.
Θερμοκρασια: έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Κυκλάδες, Κρήτη
Λίγες νεφώσεις και άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς Κελσίου.
 
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Αττική
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα βόρεια τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς Κελσίου.
 
Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 13 βαθμούς Κελσίου.