Θύμα βίαιης επίθεσης έπεσε διαιτητής στον τοπικό αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ της Θύελλας Πύργου και του Πέλοπα Πελοπίου. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το φύλλο αγώνος, στο 38ο λεπτό, κι ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ των γηπεδούχων, ο διαιτητής Β. Βισβάρδης απέβαλε το νο 8 του Πέλοπα, Π.Δρουβιώτη, με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση από τον ποδοσφαιριστή (γονατιά στη μέση και στα πλευρά).

Ακολούθησε ομαδική επίθεση στον διαιτητή από τους παίκτες του Πέλοπα και -σύμφωνα πάντα με όσα καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνος- ο ποδοσφαιριστής Δ. Φωτεινόπουλος γρονθοκόπησε πισώπλατα τον διαιτήτη.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, την ίδια στιγμή, οι οπαδοί του Πέλοπα εκτόξευαν καφέδες και μπουκάλια με νερό στον διαιτήτη και τον επόπτη, «στολίζοντάς» τον με «βαριές» εκφράσεις και απειλώντας με εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Ο παρατηρητής του αγώνα, Δ.Μπουλούτας, ενήργησε αστραπιαία και με ψυχραιμία, καλώντας την Αστυνομία, η οποία έφτασε σε χρόνο-ρεκόρ στο Ενωσιακό γήπεδο και προστάτευσε τον διαιτητή. 

Το παιχνίδι φυσικά διεκόπη οριστικά, ο διαιτητής συνέταξε το φύλλο αγώνος και -σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com- αναμένονται συλλήψεις με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επίθεση δέχθηκε και ο ένας επόπτης του αγώνα.