Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι - απόγευμα στα ηπειρωτικά και βόρειοι άνεμοι τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο, προβλέπονται για σήμερα, Πέμπτη. Αναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη: λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βραδυ. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά 5. Θερμοκρασία: από 09 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στα δυτικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά ιονιου, ηπειρος, δυτικη στερεά, δυτική Πελοπόννησος: σχεδόν αίθριος. Το μεσημέρι - απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: ασθενείς και στο Ιόνιο τοπικά βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στα νησιά Ιονίου η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς υψηλότερη.

Θεσσαλια, ανατολικη στερεα, ευβοια ,ανατολικη Πελοπόννησος: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από το μεσημέρι. Βελτίωση από το βραδυ. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 09 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: στις Κυκλάδες παροδικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια με μικρή πιθανότητα για πρόσκαιρη βροχή κατά τόπους το πρωί. Στην Κρήτη παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ εξασθενουντες το απόγευμα από τα δυτικά. Θερμοκρασία: από 14 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα νοτια, οπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και το απόγευμα στα νοτια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στα Δωδεκάνησα Ιονίου η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς υψηλότερη.

Αττική: παροδικές νεφώσεις που το μεσημέρι - απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Μικρή πιθανότητα στα βορειοδυτικά για πρόσκαιρη καταιγίδα. άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Θερμοκρασία: από 13 έως 21 βαθμούς κελσίου.

 Θεσσαλονίκη: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πιθανότητα για μεμονωμένες καταιγίδες στα γύρω ορεινά το μεσημέρι - απόγευμα. Βελτίωση το βραδυ. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 09 έως 19 βαθμούς κελσίου.