Από σήμερα ανοίγει το ρεύμα προς Αθήνα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη στο νέα τμήμα Ραχών-Στυλίδας, στο Μαλιακό κόλπο.

Η λειτουργία μάλιστα του νέου τμήματος θα συνοδευτεί από τη λειτουργία ενός νέου μετωπικού σταθμού διοδίων στη θέση Μαυρομαντήλα (ενδεικτικά, 1,75 ευρώ για τα ΙΧ) και δύο πλευρικών, στην Αγία Μαρίνα και τη Στυλίδα (Καραβόμυλος).

Σύμφωνα με το e-enimerosi.gr, το τμήμα Ραχών- Στυλίδας είχε ολοκληρωθεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά για άγνωστο λόγο δεν είχε μέχρι τώρα παραδοθεί. Το τμήμα ανακατασκευάστηκε με έξοδα του Δημοσίου και παραδόθηκε στην κοινοπραξία Κεντρική Οδό, η οποία και θα το διαχειρίζεται για τη χρηματοδότηση της κατασκευής και συντήρησης του Ε65 (ό,τι απέμεινε από τον αρχικό σχεδιασμό).

Απομένει να δοθούν στην κυκλοφορία τα 4 χλμ. της παράκαμψης Λαμίας για να κλείσει οριστικά το «αιματοβαμμένο» κεφάλαιο του Μαλιακού. Το έργο έχει και εκεί ολοκληρωθεί και θα δοθεί, όπως αναφέρει η «Καθημερινή» μόλις η τροχαία το επιτρέψει, λογικά πάντως πριν από την πασχαλιάτικη έξοδο.