current views are: 1

17 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση05:04

Η τελευταία πράξη του δράματος του Βαγγέλη Γιακουμάκη (Βίντεο)

Στο σπίτι του επέστρεψε τα ξημερώματα ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Δημοσίευση 05:04’
αρθρο-newpost

Στο σπίτι του επέστρεψε τα ξημερώματα ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Στο σπίτι του επέστρεψε τα ξημερώματα ο Βαγγέλης Γιακουμάκης. Η σορός του 20χρονου φοιτητή έφτασε, μετά από πολύωρο ταξίδι, στους Αρμένους Ρεθύμνου. 

Η μακάβρια συνοδεία ξεκίνησε από τα Ιωάννινα στις 2 μετά το μεσημέρι της Δευτέρας. Στις 9 το βράδυ αναχώρησε με πλοίο από τον Πειραιά. Τη σορό συνόδεψαν ο θείος του και ο ιδιωτικός ερευνητής Φώντας Βρόσγος. 

flashnews.gr

flashnews.gr

flashnews.gr

Οργή και πένθος στους Αρμένους 

Η κηδεία του 20χρονου θα γίνει στις 12 το μεσημέρι, στους Αρμένους Ρεθύμνου. Η εξώδιος ακολουθία θα ψαλλεί στο Σελλί, μία ώρα νωρίτερα. Στο χωριό του ο θρήνος και η οργή περισσεύουν. 

Οι συγγενείς του δηλώνουν ότι έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στις αρχές, ζητούν όμως την τιμωρία εκείνων που οδήγησαν τον νεαρό στην αυτοκτονία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το flashnews.gr,  η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη έχει αναθέσει σε δικηγόρο των Ιωαννίνων την υπόθεση προκειμένου να αποδοθούν τυχόν ευθύνες σε ηθικούς αυτουργούς που οδήγησαν τον 20χρονο στο απονενοημένο διάβημα. 

Αυτοκτόνησε την ίδια μέρα 

Η νεκροψία που διενήργησε ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, έδειξε ότι ο Γιακουμάκης έθεσε τέλος στη ζωή του την ημέρα της εξαφάνισής του, στις 6 Ιανουαρίου. 

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι το μοναδικό τραύμα που έφερε το θύμα ήταν στον δεξιό καρπό και προκλήθηκε απο μαχαίρι πριν τον θάνατο του 20χρονου. Ο ιατροδικαστής επικοινώνησε με την οικογένεια και αφού επιβεβαίωσε ότι ο νεαρός ήταν αριστερόχειρας, δήλωσε ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Οι γονείς του 20χρονου αναγνώρισαν και το μαχαίρι, το οποίο είχε φέρει μαζί του ο φοιτητής στα Ιωάννινα από την Κρήτη.


σχετικα αρθρα