Τον… καιρό και το σύστημα υγείας με τα μάτια της είδε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου μια 65χρονη από τη Σύμη η οποία υπέστη έμφραγμα και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Επί δυόμιση συνεχόμενες ώρες, η 65χρονη ασθενής, βρίσκονταν σε κρίσιμη κατάσταση και σε εξαιρετικά μεγάλο κίνδυνο, αλλά ευτυχώς, η τύχη και οι γιατροί στάθηκαν στο πλευρό της καταφέρνοντας έτσι να την κρατήσουν στη ζωή και με ασφάλεια να την διακομίσουν στη συνέχεια στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου της Ρόδου όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», η  65χρονη, μεταφέρθηκε το απόγευμα στο Κέντρο Υγείας της Σύμης όπου οι γιατροί διέγνωσαν συμπτώματα εμφράγματος.

Αμέσως προχώρησαν στην ενδεδειγμένη θεραπεία (θρομβόλυσης) ενώ πήραν εξειδικευμένες εντολές από τον καρδιολόγο του νοσοκομείου της Ρόδου κο Γιακουμάκη που βρίσκονταν σε ανοιχτή γραμμή μαζί τους.

Εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν, χρειάστηκαν τελικά πάνω από 3 ώρες συνολικά να μεταφερθεί στο νησί της Ρόδου, όπου και έγινε άμεσα η εισαγωγή της στο νοσοκομείο της Ρόδου προκειμένου να υποβληθεί σε εξειδικευμένη θεραπεία.