Εντείνονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των αυτουργών για την τραγική αυτοκτονία του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, η κηδεία του οποίου τελέστηκε σήμερα σε κλίμα οδύνης στο Σελλί Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τη ΝΕΡΙΤ, ένα νέο βίντεο βρίσκεται στα χέρια των αρχών των Ιωαννίνων που εξετάζουν την υπόθεση.

​Όπως προκύπτει από την εξέταση του οπτικοακουστικού υλικού, σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει στην κατοχή της οπτικό υλικό από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης εμπορικών καταστημάτων, στο οποίο διακρίνεται μια παρέα ατόμων να ακολουθεί τον Βαγγέλη την ημέρα που εξαφανίστηκε στις 6 Φεβρουαρίου. 

Ο νεαρός φαίνεται να περνάει από ένα πρατήριο καυσίμων ενώ νωρίτερα διακρίνεται  να περνάει μπροστά από γειτονικά καταστήματα. Η αστυνομία εξετάζει το υλικό για να εξακριβώσει τις κινήσεις της ομάδας των ατόμων που τον ακολουθεί. 

Μεγάλο ερώτημα παραμένει το εάν τον ακολούθησαν μέχρι το σημείο που βρέθηκε νεκρός ή όχι. Εάν δηλαδή κατευθύνθηκαν κάπου αλλού.

Νωρίτερα σήμερα, τελέστηκε η κηδεία του αδικοχαμένου νεαρού σε κλίμα οδύνης, στο Σελλί Ρεθύμνου. Εκατοντάδες κόσμου, συγγενείς, συγχωριανοί, φίλοι και άνθρωποι που δεν γνώριζαν τον άτυχο νέο, συγκεντρώθηκαν στο χωριό για να αποχαιρετήσουν τον Βαγγέλη.

Ο άτυχος φοιτητής κηδεύτηκε με μπαλωθιές και με εκατοντάδες κόσμο τον συνοδεύσε στην τελευταία του κατοικία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του άτυχου νέου δεν άντεξε τη συγκίνηση και λιποθύμησε. 

Οι τραγικοί γονείς λύγισαν με το που αντίκρισαν τη σορό του παιδιού τους. Η μητέρα του σπάραξε: «Παιδί μου, άγγελέ μου, σπλάχνο μου. Για ποιο ταξίδι κίνησες».

Το πρωί πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο λιμάνι της Σούδας για να υποδεχθεί τον Βαγγέλη και να τον οδηγήσει στον τελευταίο τόπο κατοικίας του. Πομπή με πάνω από 60 αυτοκίνητα συνόδευεσε τον νεαρό φοιτητή στο χωριό Σελλί.