current views are: 1

18 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση05:26

Ανάστατοι οι συμφοιτητές του Γιακουμάκη από μια «λάθος» φωτογραφία στο διαδίκτυο

Τα social media έχει κατακλύσει μια φωτογραφία του Βαγγέλη Γιακουμάκη με συμφοιτητές του σε κινηματογράφο των Ιωαννίνων.

Δημοσίευση 05:26’
αρθρο-newpost

Τα social media έχει κατακλύσει μια φωτογραφία του Βαγγέλη Γιακουμάκη με συμφοιτητές του σε κινηματογράφο των Ιωαννίνων.

Τα social media έχει κατακλύσει μια φωτογραφία του Βαγγέλη Γιακουμάκη με συμφοιτητές του σε κινηματογράφο των Ιωαννίνων. Κάποιοι έχουν προχωρήσει ακόμη περισσότερο και με κόκκινα βέλη «δείχνουν» τους βασανιστές του αυτόχειρα φοιτητή. 

«Δεν είναι αυτοί οι Κρητικοί, την έχω δει τη φωτογραφία», λέει στο newpost, ο πρόεδρος του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «Δήμητρα»- στον οποίο ανήκει η Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων- Σέρκος Χαρουτουνιάν. 

Και κάνει έκκληση για ψυχραιμία καθώς, όπως λέει «στοχοποιούνται πρωτοετείς φοιτητές που, πια, φοβούνται να βγουν από τη σχολή και οι οποίοι δεν προκύπτει να έχουν εμπλοκή στην υπόθεση». 

Βαρύ το κλίμα στην Εστία των Ιωαννίνων 

Τις δύο τελευταίες ημέρες οι φοιτητές της Γαλακτοκομικής Σχολής βρίσκονται σε κακή ψυχολογική κατάσταση.  

«Βρέθηκα στα Ιωάννινα, απαλλάξαμε τους φοιτητές από τα μαθήματα για δυο μέρες και κάναμε ένα τρισάγιο στη μνήμη του Γιακουμάκη», λέει ο κ. Χαρουτουνιάν.

«Τη διεύθυνση της Σχολής έχει αναλάβει μια ανώτερη υπάλληλος του ΕΛΓΟ,  προκειμένου και οι καθηγητές να μην έχουν αυτό το βάρος. Όσο για τα μαθήματα, σιγά-σιγά θα ξεκινήσουν από σήμερα. Υπήρξε μια σκέψη να κλείσει για λίγες ημέρες η σχολή ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα, όμως οι φοιτητές δεν θα γύριζαν στα σπίτια τους για τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και θα αφήνονταν να τριγυρίζουν άσκοπα στις καφετέριες. Καλύτερα να προσπαθήσουμε να τους επαναφέρουμε στην καθημερινότητά τους». 

«Ανοίγει» από την αρχή ο φάκελος 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost, ο φάκελος της υπόθεσης ανοίγει και πάλι από μηδενική βάση. Οι αστυνομικές αρχές δεν αποκλείεται να πάρουν εκ νέου καταθέσεις, ενώ ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης απευθύνει έκκληση, τώρα πια, να «ανοίξουν τα στόματα». 

Η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη έχει αναθέσει το δικαστικό μέρος της υπόθεσης σε δικηγόρο των Ιωαννίνων ο οποίος, όπως πληροφορείται το newpost, σήμερα το μεσημέρι θα ζητήσει να λάβει τη δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει τις πρώτες καταθέσεις και το πόρισμα της Διοικητικής Εξέτασης που διενήργησε ο ΕΛΓΟ «Δήμητρα».


σχετικα αρθρα