Οι σχέσεις θέλουν φλερτ και το φλερτ ζητάει διάλογο με μέλι και σέξαπιλ. Μπορεί άραγε να αναπτυχθει το φλερτ σε μια πλέον, ως επί το πλείστον, αντικαπνιστική κοινωνία; Ω ναι, μπορεί! Έκανε την εμφάνισή του το 2003 στη Νέα Υόρκη και ένα χρόνο αργότερα στην Ιρλανδία, αμέσως μετά την απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους, μπαρ και εστιατόρια. Το «smirting» (μια σύμπτυξη των λέξεων «smoking» και «flirting») είναι πλέον η νέα μόδα και στην Ελλάδα!

Θα το παρακολουθήσετε να συμβαίνει έξω από τα μπαρ όπου απαγορεύεται το κάπνισμα... λυσσασμένοι καπνιστές ρουφούν τα τσιγάρα τους μετά μανίας, ενώ ταυτόχρονα φλερτάρουν ασύστολα με τον ή τη sexy διπλανή τους. Η φράση «Love is in the Smoke Αir» έχει γίνει μάλιστα το μότο των Ιρλανδών, το 25% των οποίων γνωρίστηκαν έτσι και ζωγράφισαν αυτόματα κόκκινες καρδούλες στον αέρα.

Εσείς λοιπόν που επιμένετε στο κάπνισμα μην απογοητεύεστε. Η επιθυμία για σχέση και η ερωτική διάθεση δίνονται μέσα από ένα εκσυγχρονισμένο περιτύλιγμα καπνού... που κάνει την απαγόρευση πολύ πιο δελεαστική και ενδιαφέρουσα από ότι τουλάχιστον αρχικά έμοιαζε.


Πηγή: queen.gr