Την βία που ασκούσαν κάποιοι στον άτυχο Βαγγέλη Γιακουμάκη αποτυπώνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο που παραδόθηκε την Παρασκευή στην ΕΛ.ΑΣ. και εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

«Υπάρχει βίντεο το κατεθεσα στις διωκτικες αρχές δεν είναι λεκτικη επίθεση στο Βαγγέλη αλλά αποτυπώνεται ξεκάθαρα η βίαιη συμπεριφορά που εκεινος υπέστη» δηλώνει ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης. 

Εκτιμάται ότι το συγκεκριμένο βίντεο είναι πολυ σημαντικό γιατί αποτυπωνει τη βάναυση συμπεριφορά που είχαν κάποιοι απεναντι στο Βαγγέλη. Μάλιστα ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι συμφοιτητές τους είπαν στους αστυνομικούς ότι «οι πλάκες» που έκαναν μέσα στην παρέα ήταν, να ρίχνουν «φάπες» ο ένας στον άλλον, ενώ επιβεβαίωσαν πως είδαν περιστατικό βίας εναντίον του Βαγγέλη.

Την ίδια ώρ την ύπαρξη και άλλων βίντεο από κινητά τηλέφωνα,  με τα οποία η παρέα των Κρητικών  κατέγραφε τα «καψόνια» στον Βαγγέλη Γιακουμάκη, αναζητούν οι αρχές.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost, το ντοκουμέντο που παραδόθηκε στην αστυνομική διεύθυνση των Ιωαννίνων από τον ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη δεν είναι το μοναδικό.
 

Το... μυστικό του Βαγγέλη

Την ίδια ώρα, μια άγνωστη πτυχή από την προσωπική ζωή του άτυχου σπουδαστή από το Ρέθυμνο, Βαγγέλη Γιακουμάκη, που φόρτιζε ακόμη περισσότερο τον ευαίσθητο χαρακτήρα του, φέρονται να αποκάλυψαν δύο σπουδαστές, κατά τις πολύωρες καταθέσεις τους στην Ασφάλεια Ιωαννίνων.

Οι δύο φίλοι του 20χρονου, αποφάσισαν να μιλήσουν για όλα όσα γνώριζαν, από την στιγμή που ο Βαγγέλης έφυγε από την ζωή και πλέον τα «μυστικά» τους μπορεί να βοηθήσουν στην εξιχνίαση του θρίλερ με την τραγική κατάληξη.

Οι δύο σπουδαστές φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων, πως ο φίλος τους ήταν ερωτευμένος, χωρίς ποτέ να της το ομολογήσει, μία κοπέλα στα Ιωάννινα.

Από τον περασμένο Οκτώβριο, ο Βαγγέλης τους είχε εκμυστηρευτεί τον έρωτα του.  Επιστρέφοντας από τις διακοπές των Χριστουγέννων στην Γαλακτοκομική Σχολή, το θέμα απασχολούσε τον Βαγγέλη, όμως μέρα με την μέρα έδειχνε να ήταν ψυχολογικά καλύτερα, μάλιστα το βράδυ της Παρασκευής, 6 Φλεβάρη, δηλαδή την ημέρα που εξαφανίστηκε, είχαν προγραμματίσει να βγουν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Σύμφωνα πάντα με όσα φέρονται να έχουν καταθέσει οι δυο σπουδαστές, κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί τη συνέχεια. Ο έλεγχος προόδου που πήρε τον στενοχώρησε, καθώς φέτος περίμενε μεγαλύτερους βαθμούς, όμως γρήγορα φάνηκε ότι συνήλθε. Το μεσημέρι έφαγαν όλοι μαζί και ανέβηκαν στα δωμάτια για μεσημεριανή ξεκούραση, ενώ στην συνέχεια ξεκίνησε το μυστήριο της εξαφάνισης.