Χαλάει ο καιρός από σήμερα το βράδυ, με έντονες βροχές. Ισχυροί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Πέλαγος. 

Ειδικότερα, στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία και θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές αρχικά στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, αναμένονται αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στο Ιόνιο και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές. Τη νύχτα οι βροχές θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία και θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα  κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία και θα πυκνώσουν και από το βράδυ θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 4 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως και 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν  βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία και θα πυκνώσουν και το απόγευμα θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία και θα πυκνώσουν και από το απόγευμα είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι. Η θερμοκρασία αναμένεται από 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου.