Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από αύριο στη Νέα  Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών.

Σύμφωνα με τη  Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας αύριο από τις 21:00 έως και την Τρίτη στις 6:00 το πρωί θα γίνουν οι παρακάτω ρυθμίσεις: 

  • Στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Πάτρα, θα πραγματοποιηθεί εκτροπή της κυκλοφορίας και τα οχήματα θα εξέρχονται στον ανισόπεδο κόμβο Σελιανιτίκων (Χ.Θ. 183,000) προς την Παλαιά Εθνική Οδό και θα επανέρχονται στην Νέα Εθνική Οδό μέσω του ανισόπεδου κόμβου Ρίου (Χ.Θ. 206,500).
  • Στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Κόρινθο, θα πραγματοποιηθεί εκτροπή της κυκλοφορίας και τα οχήματα θα εξέρχονται μέσω προσωρινού κλάδου εξόδου στην (Χ.Θ. 196,000) προς την Παλαιά Εθνική Οδό και θα επανέρχονται στην Νέα Εθνική Οδό μέσω του προσωρινού κλάδου εισόδου στην (Χ.Θ. 192,000).

Οι ίδιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν και στις 26-3-2015, μέχρι την επομένη μέρα 27-3-2015 το πρωί, τις ίδιες ώρες και στα ίδια σημεία.

Το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας συνιστά στους οδηγούς να τηρούν τις ρυθμιστικές πινακίδες και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.