Παραμένει φθινοπωρινός ο καιρός σήμερα Τρίτη, με νεφώσεις και βροχές να... παραμονεύουν σε όλη τη χώρα.

Στα ανατολικά ηπειρωτικά και στην ανατολική νησιωτική χώρα αναμένονται νεφώσεις με παροδικές βροχές. Είσχυση των νοτιάδων στο Ιόνιο θα υπάρξει από το απόγευμα. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος και μόνο τις πρωινές ώρες τοπικές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με ασθενείς παροδικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Νησιά Ιονίου,

Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες στα βόρεια με ασθενείς βροχές. Από το βράδυ σταδιακή αύξηση των νεφώσεων στο Ιόνιο με τοπικές βροχές τη νύχτα. Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς σποραδικές βροχές. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις αυξημένες κατά περιόδους με πιθανότητα ασθενών βροχών μέχρι το απόγευμα. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες. Γρήγορη βελτίωση. Άνεμοι: στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.