Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν σήμερα σε δρόμους της Θεσσαλονίκης για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Σύμφωνα με την τροχαία Θεσσαλονίκης, μέχρι τη λήξη της παρέλασης, δεν επιτρέπεται η στάση και στάθμευση στους εξής δρόμους της πόλης: 

  • Στρατηγού Κακαβού, 
  • Αθαν. Σουλιώτη (στο τμήμα της από την οδό Καλλιδοπούλου μέχρι την οδό Κακαβού), στο πάρκινγκ που βρίσκεται πίσω από την εξέδρα των επισήμων επί της οδού Σουλιώτη, 
  • Καλλιδοπούλου (στο τμήμα της από οδό Σουλιώτη μέχρι τη Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου), 
  • Καραϊσκάκη (στο τμήμα της από οδό Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου).

Επίσης, μέχρι και τη λήξη της παρέλασης, δεν επιτρέπεται η στάση και στάθμευση στις Λεωφόρους Μ. Αλεξάνδρου και Στρατού (στο τμήμα της από την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου μέχρι την οδό Καυτανζόγλου).

Παράλληλα, διεκόπη η κυκλοφορία στους παρακάτω δρόμους: Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου, Βασ. Γεωργίου (στο τμήμα της από το Λευκό Πύργο μέχρι την Πλατεία Ηλεκτρικής Εταιρείας), Καλλιδοπούλου (στο τμήμα της από οδό Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου), Στρατηγού Κακαβού, Αθαν. Σουλιώτη (στο τμήμα της από την οδό Καλλιδοπούλου μέχρι την οδό Κακαβού), Λεωφ. Στρατού (στο τμήμα της από την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου μέχρι την οδό Καυτανζόγλου), Καραϊσκάκη (στο τμήμα της από οδό Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου).