Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Μεγαλόπολης - Ανδρίτσαινας στο ύψος του Καρβουνάρι, που είχε διακοπεί λόγω της σφοδρής χαλαζόπτωσης που έπληξε την περιοχή, με το κύμα κακοκαιρίας να έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στο νομό.

Το χαλάζι που έπεσε ήταν τόσο που νόμιζε κανείς πως έχει χιονίσει, αφού έφτασε τα 25 εκατοστά σε κάποια σημεία και χρειάστηκε να επέμβουν μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, τα οποία απομάκρυναν το χαλάζι κι αποκατέστησαν την κυκλοφορία.

Εν τω μεταξύ, η κακοκαιρία με την συνεχή βροχόπτωση, όπως ενημέρωσε πριν από λίγο μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο Τρίπολης ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, προκάλεσε κατολίσθηση στην εθνική οδό Τρίπολης - Αρχαίας Ολυμπίας, πριν τη γέφυρα του Ερύμανθου από πλευράς Αρκαδίας, στα όρια των νομών Αρκαδίας - Ηλείας και οι οδηγοί που θα διέλθουν από το σημείο θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.

Ο αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε ότι η τροχαία τοποθέτησε σήμανση στο σημείο της κατολίσθησης στην εθνική οδό και αύριο το πρωί θα σταλούν μηχανήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου να αποκαταστήσουν τις ζημιές από τις καταπτώσεις.