Καλούνται Σημίτης, Βενιζέλος, Παπανδρέου, Παπαντωνίου στη δίκη Τσοχατζόπουλου

Καλούνται Σημίτης, Βενιζέλος, Παπανδρέου, Παπαντωνίου στη δίκη Τσοχατζόπουλου

Ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στη δίκη σε δεύτερο βαθμό του Ακη Τσοχατζόπουλου θα βρεθούν στις 29 Απριλίου, τα μέλη του ΚΥΣΕΑ, κατά την περίοδο προμήθειας εξοπλιστικών προγραμμάτων 1998-1999. 

Πρόκειται για τους Κώστα Σημίτη, Ευάγγελο Βενιζέλο, Γιάννο Παπαντωνίου, Βάσω Παπανδρέου, καθώς και για τους ανώτατους στρατιωτικούς, Αθανάσιο Τζογάνη, Μανώλη Παραγιουδάκη και Γεώργιο Ιωαννίδη.

Η απόφαση για την κλήτευση των μελών του ΚΥΣΕΑ της περιόδου 1998-1999, προκειμένου να καταθέσουν στη δευτεροβάθμια δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου για την υπόθεση των παράνομων αμοιβών από εξοπλιστικά προγράμματα, ελήφθη μετά από σχετικό αίτημα της εισαγγελέα Έδρας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Η κλήτευση μελών του πρώην ΚΥΣΕΑ είναι πάγιο αίτημα που υποβάλει από την αρχή της δικαστικής έρευνας ο βασικός κατηγορούμενος Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος υποστηρίζει ότι η απόφαση για τις επίδικες συμβάσεις για τα υποβρύχια αλλά και τα TOR M1 ήταν κυβερνητική επιλογή και ελήφθη όχι από τον ίδιο, αλλά από το ΚΥΣΕΑ.

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο