Έκκληση να επιστρέψει στο νοσοκομείο και «στη φροντίδα των γιατρών και νοσηλευτών» απευθύνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος προς τη Βίκυ Σταμάτη, με δήλωσή του που διανεμήθηκε από το δικηγορικό γραφείο του Γιάννη Παγορόπουλου.

«Όπου να είσαι, σου λέω, χωρίς να αγνοώ τις ευθύνες αυτών που σε οδήγησαν εχθές εδώ, ότι ο καλός δρόμος για να σμίξεις άμεσα με το παιδί μας και την οικογένειά σου, είναι να βρεθείς σύντομα στην φροντίδα των γιατρών και των νοσηλευτών, εκείνων που τον τελευταίο χρόνο στο ίδρυμα σε στήριξαν και σε αγάπησαν» αναφέρει ο σύζυγός της και ζητά από «το κράτος δικαίου και τη Δικαιοσύνη, τη σωτηρία και την επιστροφή της, υγιής, στο παιδί της».

Αναλυτικά η επιστολή:

B I K Υ…!

Όπου να είσαι, σου λέω, χωρίς να αγνοώ τις ευθύνες αυτών που σε οδήγησαν εχθές εδώ, ότι ο καλός δρόμος για να σμίξεις άμεσα με το παιδί μας και την οικογένειά σου, είναι να βρεθείς σύντομα στην φροντίδα των γιατρών και των νοσηλευτών, εκείνων που τον τελευταίο χρόνο στο ίδρυμα σε στήριξαν και σε αγάπησαν.

ΥΨΩΝΩ φωνή στο κράτος δικαίου, στη δικαιοσύνη, στην προστασία των δικαιωμάτων κάθε πολίτη, για την σωτηρία και την επιστροφή της, υγιής, στο παιδί της, της Βασιλικής Τσοχατζοπούλου- Σταμάτη.

Άκης Τσοχατζόπουλος