Με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο η 22χρονη που τραυμάτισε με μαχαίρι τρεις συμμαθήτριές της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη είναι από φτωχή οικογένεια και μένει σε σπίτι χωρίς ρεύμα, ενώ στη διάρκεια της χθεσινής της κατάθεσης στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, ήταν συνεχώς τρομαγμένη και ξέσπαγε σε λυγμούς. Υποστήριξε ότι οι συμμαθήτριές της την πείραζαν διαρκώς, ενώ ήταν δέκτης άσχημων συμπεριφορών όταν επέστρεφε στο σπίτι της.

Πηγές από την Ασφάλεια ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι οι συνθήκες αυτές τις οποίες βίωνε η 22χρονη, φαίνεται να έχουν διαταράξει τον ψυχικό της κόσμο, ενώ η ίδια είχε εμπλακεί και πέρυσι σε ανάλογο επεισόδιο στο συγκεκριμένο σχολείο.

Μάλιστα για τον λόγο αυτόν βρισκόταν σε επιτήρηση από τους καθηγητές της, ενώ είχε κληθεί και κοινωνικός λειτουργός προκειμένου να προσφέρει υποστηρικτικές υπηρεσίες στην 22χρονη.

Στη σημείο όπου σημειώθηκε χθες το τραγικό περιστατικό βρέθηκαν δύο μαχαίρια, τα οποία, όπως εκτιμούν από την Ασφάλεια, τα πήρε από το σπίτι της.

Οι τρεις κοπέλες που τραυματίστηκαν στα χέρια- οι δύο αλβανικής καταγωγής ηλικίας 20 και 21 ετών και μία Ελληνίδα 20 ετών- στις καταθέσεις τους αρνήθηκαν ότι είχαν κάποιο πρόβλημα με τη συμμαθήτριά τους και χαρακτήρισαν ανεξήγητη τη στάση της, προσθέτοντας ότι δέχθηκαν την επίθεση απρόκλητα.