Δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου το Σάββατο και την Κυριακή στο τμήμα μεταξύ των σταθμών «Ειρήνη» και «Κηφισιά» λόγω των έργων που εκτελούνται στις γραμμές.

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα δρομολογηθεί εκτάκτως η λεωφορειακή γραμμή «Χ5» που θα εκτελεί το δρομολόγιο ΣΤ. ΗΣΑΠ Ειρήνη-Κηφισιά (Πλατεία Πλατάνου).

Το δρομολόγιο της γραμμής Χ5, με κατεύθυνση την Κηφισιά θα είναι:

Σταθμός ΗΣΑΠ Ειρήνη, δεξιά Νερατζιωτίσσης, συνέχεια πάνω από την γέφυρα της Αττικής Οδού, δεξιά Αγ. Κωνσταντίνου, αριστερά Λεωφόρος Κηφισίας, αριστερά πλατεία Πλατάνου και οι στάσεις που θα πραγματοποιούνται είναι οι εξής: Σταθμός Ειρήνη, Σταθμός Νεραντζιώτισσα, Διασταύρωση Μελισσίων, ΚΑΤ, Ζηρίνειο, Πλατεία Πλατάνου.

Αντίθετα, με κατεύθυνση προς το σταθμό «Ειρήνη» θα είναι :

Πλ. Πλατάνου, Λεωφόρος Κηφισίας, δεξιά Αγ. Κωνσταντίνου, αριστερά Νερατζιωτίσσης, συνέχεια πάνω από την γέφυρα της Αττικής Οδού, αριστερά στον χώρο επιβίβασης έναντι του σταθμού ΗΣΑΠ Ειρήνη και οι στάσεις που θα πραγματοποιούνται είναι οι εξής : Πλατεία Πλατάνου, ΚΑΤ, Διασταύρωση Μελισσίων, Σταθμός Νεραντζιώτισσα, Σταθμός ειρήνη. Η συχνότητα δρομολογίων θα είναι αντίστοιχη των συρμών του ΗΣΑΠ.