Ένα νέο, προκλητικό, δημοσίευμα φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα Bild που αυτή τη φορά «αποκαλύπτει» (μέσα σε πολλά εισαγωγικά) τα μέρη που οι έλληνες «κρύβουν» τις οικονομίες τους.

Το ταμπλόιντ έχει ένα φωτορεπορτάζ με τις «μαρτυρίες» (και πάλι σε πολλά εισαγωγικά) πολιτών που ισχυρίζονται πως μπορστά στον φόβο ενός ενδεχόμενου Grexit κρύβουν τις οικονομίες τους σε κάθε πιθανό και απίθανο μέρος.

Οι Έλληνες έχουν χάσει κάθε εμπιστοσύνη στην Ελλάδα, γράφει η Bild και τονίζει ότι τον Ιανουάριο έκαναν φτερά από τις ελληνικές τράπεζες 23 δισεκατομμύρια ευρώ.

Πρώτος ο 32χρονος DJ, που στη λεζάντα της φωτογραφίας παρουσιάζεται ως «Βαγγέλης» και μέσα στο κείμενο ως «Γιάννης» με... ηλικία 39 ετών, φορά την κουκούλα και δείχνει στον φωτογραφικό φακό ότι έχει κρύψει 2.000 ευρώ στα ντουλάπια της κουζίνας του.

Από την πλευρά της, η 83χρονη συνταξιούχος Άννα Τ. υποδεικνύει μία γλάστρα στο μπαλκόνι της ως την ιδανική κρυψώνα για τα 3.000 ευρώ που φυλά για ώρα ανάγκης.

Μέσα σε ένα κουτί που είναι κρυμμένο ανάμεσα στα κρυστάλλινα ποτήρια της η 53χρονη Δήμητρα Δ. κρύβει 10.000 ευρώ και δηλώνει στη Bild:

«Τα λεφτά μου είναι ασφαλέστερα σπίτι. Δεν φοβάμαι τους διαρρήκτες, έχω καλό συναγερμό».

Σε μια άλλη φωτογραφία φαίνεται ένα χέρι που αποκαλύπτει ότι μέσα σε μια αθώα μαξιλαροθήκη βρίσκονται χαρτονομίσματα των 50, 500 και 200 ευρώ... 

TAGS