Σε καταγγελίες-φωτιά για τις συνθήκες φρούρησης της Βίκυς Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο και για τα ειδικά προνόμια που απολάμβανε πριν από την αποδρασή της, προχώρησαν οι εργαζόμενοι του ιδρύματος.

Ο πρόεδρος και ο γραμματέας του σωματείου των εργαζομένων μίλησαν για το ειδικό καθεστώς φρούρησης που είχε σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι εξωτερικοί φρουροί επέτρεπαν στη Βίκυ Σταμάτη και έκανε βόλτες στο βουνό και στο δάσος, αρκετές φορές μαζί με τον σύζυγό της Άκη Τσοχατζόπουλο, όποτε αυτός την επισκεπτόταν στο Δρομοκαϊτειο.

«Επειδή πολύς λόγος έχει γίνει στα ΜΜΕ (και από τους δικηγόρους της) για τις συνθήκες φιλοξενίας της Β. Σταμάτη, ότι “ νοσηλεύεται σε κελί 2Χ2...” κλπ , ξεκαθαρίζουμε ότι το δωμάτιο της είναι από τα καλύτερα, ξενοδοχειακά, που μπορεί να συναντήσει κανείς σε Δημόσιο ψυχιατρείο και προσομοιάζει σε δωμάτιο ξενοδοχείου με ιδιωτικό μπάνιο εντός» ανέφεραν, παράλληλα, σε σχετική ανακοίνωση.

 

Μετά την απόδρασή της, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν, αφού η Βίκυ Σταμάτη ακόμα και στην τουαλέτα πηγαίνει παρουσία νοσηλεύτριας...