Με μαφιόζικο τρόπο, ώστε να φανεί σαν ατύχημα, άγνωστοι προσπάθησαν να σκοτώσουν γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων, πριν μερικές ημέρες, είχε ένα  ατύχημα με το αυτοκίνητό της, όταν «έσπασαν» τα φρένα. Από τον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι κάποιος είχε κόψει το σωληνάκι των φρένων.

Επειδή, τόσο στην ίδια όσο στο συνεργείο αυτοκινήτων μια τέτοια «δολιοφθορά» φάνηκε απίθανη, κλήθηκαν ειδικοί πιστοποιημένοι από ασφαλιστικές εταιρίες εμπειρογνώμονες για να εξετάσουν το κομμένο σωληνάκι. Οι εκθέσεις καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι βλάβη.

Σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες ο δράστης γνωριζε από τέτοια χτυπήματα καθώς φρόντισε το κόψιμο να είναι τέτοιο ώστε όταν ξεκινήσει το αυτοκίνητο να μην φανεί ότι έχει πρόβλημα και στη συνέχεια όταν θα ανέπτυσσε ταχύτητα να έμενε ξαφνικά από υγρά και τα φρένα να μην μπορούν να υπακούσουν. Η παρουσιάστρια κατευθυνόταν προς τον τηλεοπτικό σταθμό  και ευτυχώς στην θέση του οδηγού ήταν ο αρραβωνιαστικός της, ο οποίος πέτυχε να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Δικαιοσύνη και η αρμόδια εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατά αγνώστων και ανατέθηκε στην Ασφάλεια Πειραιά να διεξάγει την έρευνα.