Η παράδοση εργατικών κατοικιών σε 21 δικαιούχους του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας από τον υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Β. Κεγκέρογλου έγινε σήμερα, κατά τη διάρκεια τελετής, στη Νεάπολη Λασιθίου. Όπως δήλωσε ο υφυπουργός: «Σήμερα γίνεται πραγματικότητα για τους δικαιούχους ένα όνειρο ετών για την απόκτηση ιδιόκτητης κατοικίας. Βασική επιδίωξη του Οργανισμού και του Υπουργείου Εργασίας είναι να προχωρήσουμε και σε νέες παραδόσεις μέσα στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων που υπάρχουν τόσο για την χώρα, όσο και για τον ΟΕΚ».

Η εκδήλωση έγινε παρουσία του Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου κ.Τίτου, του Βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Πλακιωτάκη και του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Νίκου Καστρινάκη.

Στην παράδοση βρέθηκαν επίσης, η πρόεδρος του ΟΕΚ Γωγώ Κωτίδου, ο αντιπρόεδρος του ΟΕΚ Φίλιππος Θωμάς, ο Περιφερειακός Προϊστάμενος ΟΕΚ Αντώνης Βασιλείου, ο αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου Μενέλαος Φουλεδάκης, ο πρόεδρος του ΕΚΗ Λασιθίου Μανόλης Πεπόνης και οι εργαζόμενοι στον ΟΕΚ, οι οποίοι συνέδραμαν ώστε το έργο να ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Ο γραμματέας Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης απέστειλε χαιρετισμό, αφού δεν μπορούσε να παρευρεθεί, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στην Αθήνα.