current views are: 3

9 Απριλίου 2015
Δημοσίευση16:10

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια – Ποια δρομολόγια δεν θα πραγματοποιηθούν

Δεμένα παραμένουν τα πλοία στα λιμάνια, καθώς είναι σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που φτάνουν τα 9 μποφόρ.

Δημοσίευση 16:10’
αρθρο-newpost

Δεμένα παραμένουν τα πλοία στα λιμάνια, καθώς είναι σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που φτάνουν τα 9 μποφόρ.

Δεμένα παραμένουν τα πλοία στα λιμάνια, καθώς είναι σε ισχύ απαγόρευση απόπλου εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που αγγίζουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ στο Αιγαίο. 

Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο από το λιμάνι του Πειραιά δεν θα πραγματοποιούν τα δρομολόγια των επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων «Διαγόρας» (για Ρόδο, Σύμη, Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Λειψοί και Πάτμο), Blue Star 2 (για Ρόδο, Κω, Θήρα), Blue Star Patmos (για Μυτιλήνη Χίο) και Blue Star Paros (για Μύκονο, Τήνο, Σύρο).

Άγνωστο παραμένει αν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο του Blue Star Νaxos για Κατάπολα, Κουφονήσια, Σχοινούσα, Ηρακλειά, Νάξο, Πάρο, Σύρο. Από τον Πειραιά, τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό, εκτελούνται κανονικά, ενώ από τον Πειραιά έγιναν με πρακτικό κανονικά το δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Μύκονος» για Σύρο, Μύκονο, Εύδηλο, Καρλόβασι, Βαθύ και του επιβατηγού οχηματαγωγού ταχύπλοου speedrunner για Σέριφο, Σίφνο, Μήλο.

Δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των πλοίων «Κνωσός Παλάς» για Ηράκλειο και «Κρήτη Ι» και «Κρήτη ΙΙ» για Ηράκλειο και Χανιά αντίστοιχα.

Από το λιμάνι της Ραφήνας, το απαγορευτικό απόπλου τίθεται σε ισχύ από τις 5:30 το απόγευμα.

Από το λιμάνι του Λαυρίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα αναχωρήσει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Άκουα Σπίριτ» για Κέα, Κύθνο, Σύρο, Πάρο, Νάξο, Ιο, Σίκινο, Φολέγανδρο, Θηρασιά, Θήρα, Ανάφη.

Το λιμενικό σώμα συστήνει στους επιβάτες πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν τροποποιήσεις δρομολογίων.

 


σχετικα αρθρα