current views are: 1

11 Απριλίου 2015
Δημοσίευση05:44

Βελτίωση του καιρού και άνοδος της θερμοκρασίας

Βελτιωμένος αναμένεται σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα, έπειτα από την κακοκαιρία που σημειώθηκε σε όλη τη χώρα.

Δημοσίευση 05:44’
αρθρο-newpost

Βελτιωμένος αναμένεται σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα, έπειτα από την κακοκαιρία που σημειώθηκε σε όλη τη χώρα.

Βελτιωμένος αναμένεται σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα, έπειτα από την κακοκαιρία που σημειώθηκε σε όλη τη χώρα.

Ειδικότερα, αναμένονται στην Κρήτη λίγες νεφώσεις που θα είναι πρόσκαιρα αυξημένες το πρωί, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι αναμένεται να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο νότιο Αιγαίο 7 α 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία, σε άνοδο κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Ειδικότερα, στη Μακεδονία και Θράκη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και στα ανατολικά από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία αναμένεται από 4 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μεγίστη αναμένεται 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία αναμένεται από 8 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός αναμένεται αίθριος, ο άνεμοι θα πνέουν βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς κελσίου.
 
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος και μονό στην Κρήτη τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς κελσίου.
 
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος και μονό στα νότια τις πρώτες πρωινές ώρες θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια 7 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ίδια η εικόνα του καιρού στην Αττική, με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός αναμένεται αίθριος, οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 8 έως 18 βαθμούς κελσίου.


σχετικα αρθρα