«Εγώ δεν σου αξίζω, εύχομαι στη ζωή σου να βρεις κάτι καλύτερο». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε στο κινητό της συζύγου του ο 35χρονος λιμενικός, λίγο πριν στρέψει το υπηρεσιακό του όπλο στον εαυτό του κι αυτοκτονήσει, σύμφωνα με το protothema.gr.

Σοκαρισμένη είναι ολόκληρη η Σαλαμίνα από το έγκλημα πάθους με πρωταγωνιστές την οδοντοτεχνίτρια και τον λιμενικό που διατηρούσαν παράνομη σχέση. 

Το πάθος κι ο έρωτάς του τον οδήγησαν μέσα σε λίγα λεπτά να γίνει δολοφόνος κι αυτόχειρας.  Λίγο πριν, η 44χρονη, γνωστή οδοντοτεχνικός της Σαλαμίνας, του είχε ζητήσει για ακόμη μία φορά να την αφήσει ήσυχη.

Ήθελε να τα αφήσει όλα πίσω και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Ο σύζυγός της τα ήξερε πια όλα κι εκείνη του είχε υποσχεθεί πως αν της δώσει μία δεύτερη ευκαιρία, θα έκανε τα πάντα για να ξεπεράσουν την απιστία της και να είναι και πάλι μία αγαπημένη οικογένεια. Ομως, η άτυχη 44χρονη δεν υπολόγιζε πως ο 35χρονος λιμενικός είχε σκοπό να μην τους χωρίσει ούτε ο θάνατος. 

Το μοιραίο βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, πιστεύοντας πως ο κομάντο, που υπηρετούσε στην ομάδα υποβρυχίων καταστροφών, θα καταλάβαινε, αποφάσισε να τον συναντήσει ξανά.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος ήταν εκείνος που επικοινώνησε μαζί της και της έκλεισε το «ραντεβού θανάτου» με το πρόσχημα μίας τελευταίας συζήτησης. Η 44χρονη πείστηκε, αφού είδε πως είχε να την ενοχλήσει καιρό και πως είχε κάπως ηρεμήσει. Το ραντεβού δόθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης κοντά στο σπίτι του 35χρονου λιμενικού, όπου η 44χρονη πήγε με το αυτοκίνητο της. Μέσα σε αυτό το αυτοκίνητο παίχτηκε και το τραγικό φινάλε. Εκεί, τους βρήκε νεκρούς η σύζυγος του 35χρονου που ειδοποίησε σε κατάσταση σοκ την αστυνομία.

Στις 12 το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης η οικογένεια της 44χρονης την αποχαιρέτησε για τελευταία φορά. Απέραντη οργή και αβάσταχτος πόνος ήταν τα συναισθήματα που είχαν ζωγραφιστεί στα πρόσωπά τους.