Μέχρι τις 4 το απόγευμα θα είναι ανοιχτά σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης, ενώ σε ό,τι αφορά τα δρομολόγια των λεωφορείων, το τελευταίο δρομολόγιο (αναχώρηση από αφετηρία και τέρμα κάθε γραμμής) θα πραγματοποιηθεί στις 10 το βράδυ, με εξαίρεση τη νυχτερινή γραμμή και προς το αεροδρόμιο και τα νυχτερινά υπηρεσιακά λεωφορεία.

Αναλυτικότερα, αύριο Κυριακή του Πάσχα και μεθαύριο Δευτέρα, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, ενώ από τις 14 Απριλίου επανέρχεται το κανονικό ωράριο λειτουργίας τους. Κανονικά θα λειτουργήσουν σήμερα οι λαϊκές αγορές, σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών.

Σύμφωνα, τέλος, με τον οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), η εργασία του προσωπικού κινήσεως θα λήξει σήμερα μισή ώρα πριν από τα μεσάνυχτα, καθώς το τελευταίο δρομολόγιο (αναχώρηση) από αφετηρία και τέρμα κάθε γραμμής, θα πραγματοποιηθεί στις 10 το βράδυ. Η νυχτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο» και τα νυχτερινά υπηρεσιακά λεωφορεία θα λειτουργήσουν κανονικά από τις 10.30 το βράδυ έως τις 6.25 τα ξημερώματα.

TAGS