Μια ακόμη αυτοκτονία έρχεται να προστεθεί στο μακρύ και οδυνηρό κατάλογο των αυτοχειριών στη Ρόδο. Ένας 22χρονος έθεσε τέλος στη ζωή του, με τον ίδιο τρόπο που αυτοκτόνησε η σύντροφός του την προηγούμενη Κυριακή. 

Ο νεαρός άνδρας βρέθηκε νεκρός σπίτι του, στην οδό Δευκαλίωνος στην Ιαλυσό, βάζοντας τέλος στη ζωή του όπως και η 25χρονη Ροδίτισσα σύντροφός του: Έδεσε τα χέρια του πίσω και με μια νάιλον σακούλα γύρω από στο κεφάλι του, προκάλεσε στον εαυτό του ασφυξία.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, η αδελφή του αυτόχειρα κατέθεσε στην αστυνομία, ότι ο 22χρονος, ο οποίος υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία σε στρατόπεδο της Παστίδας, από την ημέρα που αυτοκτόνησε η σύντροφός του, αντιμετώπιζε έντονο ψυχολογικό πρόβλημα. Είχε πάρει άδεια και βρισκόταν μαζί με τις δύο αδερφές του στο σπίτι τους, όταν κάποια στιγμή, έφυγε, ανέβηκε στον πάνω όροφο του σπιτιού και προχώρησε στην τραγική πράξη.

Στο σημείωμα που άφησε εξηγούσε ότι δεν μπορούσε να αντέξει την απώλεια της συντρόφου του και ζητούσε συγγνώμη από τους δικούς του.

Η σορός του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, προκειμένου να γίνει νεκροψία – νεκροτομή από τον ιατροδικαστή, ο οποίος θα αποφανθεί για τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Έρευνα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού.