Παραμένουν τα προβλήματα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερώ στη Θεσσαλονίκη, παρά τη βελτίωση του καιρού σε όλη τη χώρα. 

Στη Βόρεια Ελλάδα, για μεγάλο χρονικό διάστημα θα μείνει κλειστή η σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκης - Ειδομένης, στην περιοχή Γέφυρας, μετά από φθορές που υπέστη από εκτροχιασμό εμπορικής αμαξοστοιχίας. Ίδιο σκηνικό και για τη σιδηροδρομική γραμμή, από τα όρια της Αλεξανδρούπολης έως το Ορμένιο. 

Η υπερχείλιση υδάτων ευθύνεται και για τη διακοπή της κυκλοφορίας στις διαβάσεις στις περιοχές Ποντικόρεμα, Έβρενος - Ιάσιο, Αετοκορυφή - Διώνη, στην επαρχιακή οδό Οχυρού - Περιθωρίου Δράμας, στη γέφυρα Λυγαριάς, στις Σέρρες και στην επαρχιακή οδό Αμπελώνα - Δελερίων, στη Λάρισα.

Από την κατολίσθηση, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από το 11ο έως το 21ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Καστοριάς - Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας (μέσω Κορομηλιάς) ενώ αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στην επαρχιακή οδό Άρνισσας - Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρρας, από το 11ο έως το 25οχιλιόμετρο.